Benvinguts al bloc de Clínica Veterinària Marina.

En aquest espai us anirem informant de les ofertes que oferim als nostres clients i us donaremo consells per a tenir la millor cura dels vostres animals de companyia.

Gemma Ulibarri Carle, veterinària

Contacte

Telf: 932254938
e-mail: cvetmarina@cvetmarina.com
Adressa: C/Salvador Espriu 23, local 5
Pàgina web: www.cvetmarina.com

diumenge, 29 d’octubre del 2017

Panellets per peluts i humans

Aquest any per Tots Sants, volem convidar a pacients i clients a uns dolços molt especials, fets amb ingedients aptes pels nostres peluts.

Us adjunto les receptes per si us animeu a fer-los a casa, están bonissims!!!! ( la meva gossa i jo ja els hem tastat)

Dolços de boniato

Ingredients:

  • 400 gr de pure de boniato previament cuït
  • 2 cullaradetes de mel liquida
  • 450 gr de farina integral
  • 1 ou batut
Elaboració:

Barregem el pure de boniato amb la farina i la mel, quan tinguem una massa ben treballada fem boletes que aplanem i possem a la placa del forn, dibuixem unes ratlletes a sobre amb la forquilla i les pintem amb ou batut, finalment les courem 20 minuts a 200 ºC i llestes.

 
 
Cors de carbassa

Ingredients:
  • 200 gr. de pure de carbassa
  • 200gr. de farina integral
  • 1/2 cullaradeta de canyella en pols
  • 1 ou
  • 100 ml de llet desnatada
  • oli d'oliva
Elaboració:

Barregem el pure de carbassa, amb l'ou batut i oli fins tenir una crema ben fina, llavors afegim la farina amb la canyella i la llet, treballem la massa i quan la tinguem a punt, la aplanem amb el corro i fem les galetes amb la forma que vulguem i les posarem a la placa del forn. Couem a 180 ºC durant 20 minuts i ja les tenim.
 
 
 
 Boletes de civada i ametlla

Ingredients:
  • 200 gr. de flocs de civada
  • 200gr. de farina integral
  • 2 cullerades de mel
  • 2 ous batuts
  • 50 gr. d'ametlla picada
Elaboració:
Aquesta és molt fácil, només cal barrejar tots els ingredients en un bol, aixó si, que quedi una pasta homogènia, fer boletes i enfornar-les 20 minuts a 200ªC i ja les teniu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïm els vostres comentaris.
Per evitar conflictes, tots els comentaris estan moderats.