Aquest any per Tots Sants, volem convidar a pacients i clients a uns dolços molt especials, fets amb ingedients aptes pels nostres peluts.
Us adjunto les receptes per si us animeu a fer-los a casa, están bonissims!!!! ( la meva gossa i jo ja els hem tastat)
Dolços de boniato
Ingredients:
- 400 gr de pure de boniato previament cuït
- 2 cullaradetes de mel liquida
- 450 gr de farina integral
- 1 ou batut
Barregem el pure de boniato amb la farina i la mel, quan tinguem una massa ben treballada fem boletes que aplanem i possem a la placa del forn, dibuixem unes ratlletes a sobre amb la forquilla i les pintem amb ou batut, finalment les courem 20 minuts a 200 ºC i llestes.
Ingredients:
- 200 gr. de pure de carbassa
- 200gr. de farina integral
- 1/2 cullaradeta de canyella en pols
- 1 ou
- 100 ml de llet desnatada
- oli d'oliva
Barregem el pure de carbassa, amb l'ou batut i oli fins tenir una crema ben fina, llavors afegim la farina amb la canyella i la llet, treballem la massa i quan la tinguem a punt, la aplanem amb el corro i fem les galetes amb la forma que vulguem i les posarem a la placa del forn. Couem a 180 ºC durant 20 minuts i ja les tenim.
Ingredients:
- 200 gr. de flocs de civada
- 200gr. de farina integral
- 2 cullerades de mel
- 2 ous batuts
- 50 gr. d'ametlla picada
Aquesta és molt fácil, només cal barrejar tots els ingredients en un bol, aixó si, que quedi una pasta homogènia, fer boletes i enfornar-les 20 minuts a 200ªC i ja les teniu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïm els vostres comentaris.
Per evitar conflictes, tots els comentaris estan moderats.